Klaar voor vertrek!
Hee Claudia
WOEHOEEEEE het is bijna tijd !!!
Ik wens je heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier in Australië!
Liefs
Woehoe ;-)
ik zal je heel erg missen ,je bent altijd zo lief voor mij,maar zal heel veel aan je denken ,me lieve schat,maar ik reis met je mee
Wat een mooi verhaaltje,
moet er nu al van huilen.
We blijven je op de hoogte houden!
Big kisses your sister Jess
Over ongeveer 24 uur ga jij je inchecken voor je eerste vlucht en gaat je avontuur beginnen. Meis geniet ervan! En ik zal aan je gaan denken. Houd ons op de hoogte van al je avontuurlijke gebeurtenissen down under! Liefs
Heel veel plezier down under!!
Geniet ervan!
Ik hou je site in de gaten:).
Ik ga je missen:(!
X claudia
Hoi Clau!
Veeeeeeeel plezier! en ik ben heel erg benieuwd naar je eerste avontuur! Dikke kus Amber
ik krijg tranen in mijn ogen van al die lieve berichtjes ik hoop dat alles goed is gegaan en dat je lekker aan de cocktails zit in Sydney. Ik had al van oma gehoord dat je al lekker gegeten had in singapore. ben benieuwd naar je komende reisverslagen. veel plezier. veel liefs van ons jolanda, rob, dennis en sanne
Hee claudia laat me wat weten hoe je excursie was naar de blue mountains en boottocht.Fijn dat je in een super hostel bent.Geniet er van en veel plezier. kus van ons alle.
Hoi hoi
Meid geweldig dat je dit doet.
Weet hoe het voelt voor je ouders.
Sven was er ook.
Geniet en maak inderdaaad veel foto's.
Let goed op je zelf en de rest is alleen maar genieten van alles wat je mee maakt.
Voel weer helemaal terug naar 2008 toen Sven er was.
Ik blijf je volgen.
Heel veel liefs Ans
Hoi lieve schat van mij zo ver weg en toch dicht in mijn hart. Je hebt het natuurlijk erg druk met alles te regelen. Het weer in Sydney is wat aan de frisse kant,
dus gauw een ticket boeken en op naar Darwin waar t lekker warm is. We horen nog verder van je en heb maar een leuke tijd. Veel liefs van iedereen en hele dikke kussen van je mam. xxxxxxxxx