Ready To Rambo @ Oz !

Klaar voor vertrek!

Hallo lieve mensen!
Mijn backpack staat al klaar en het is bijna tijd om te gaan..
Het was moeilijk inpakken omdat je veel spullen thuis moet laten liggen..
Dus ik moet het maar doen met een paar shirts en wat korte broeken.
Het luxe leventje hier wordt nu ingewisseld voor een overlevingspakket en een hope mooie dingen die ik hoop mee te maken.
Ik vertrek vannacht om 2 uur richting Schiphol, waar ik al om 5 uur gezamelijk moet inchecken met mijn mates! ( Met hun ga ik de eerste week doorbrengen in Sydney ).
Mijn vlucht gaat eerst vanuit Schiphol om 7.20uur naar London en vanuit London vlieg ik naar Singapore.
Daar verblijven we een dag in een hotel en er wordt voor ons een excursie door Singapore geregeld. Na een dag bijkomen in Singapore , vliegen we rechtstreeks naar Sydney waar het nu ongeveer 17 graden zou zijn. Donderdagavond, dat is dan hier 's morgens kom ik aan in Sydney, als alles goed verloopt natuurlijk! :P
De zenuwen gieren al door mijn lijf , het is toch allemaal erg spannend!
Vooral het afscheid nemen wordt een ramp volgens mij...
Maar ik heb er wel heel erg zin in, nu wordt 1 van mijn grote wensen in vervulling gebracht.
Dus ik zal er zeer zeker van gaan genieten!!
Lieve mensen ik ga jullie missen!!!!!!!!
Ik hou van jullie!!!
We houden contact via Skype & MSN..
& blijf me maar goed supporteren via deze site!:P
Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxx

Michelle

Hee Claudia

WOEHOEEEEE het is bijna tijd !!!
Ik wens je heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier in Australië!

Liefs

Woehoe ;-)

oma mulder

ik zal je heel erg missen ,je bent altijd zo lief voor mij,maar zal heel veel aan je denken ,me lieve schat,maar ik reis met je mee

Jessica

Wat een mooi verhaaltje,
moet er nu al van huilen.
We blijven je op de hoogte houden!
Big kisses your sister Jess

Cheyenne

Over ongeveer 24 uur ga jij je inchecken voor je eerste vlucht en gaat je avontuur beginnen. Meis geniet ervan! En ik zal aan je gaan denken. Houd ons op de hoogte van al je avontuurlijke gebeurtenissen down under! Liefs

Claudia

Heel veel plezier down under!!
Geniet ervan!
Ik hou je site in de gaten:).

Ik ga je missen:(!

X claudia

Amber

Hoi Clau!
Veeeeeeeel plezier! en ik ben heel erg benieuwd naar je eerste avontuur! Dikke kus Amber

jolanda frijnts

ik krijg tranen in mijn ogen van al die lieve berichtjes ik hoop dat alles goed is gegaan en dat je lekker aan de cocktails zit in Sydney. Ik had al van oma gehoord dat je al lekker gegeten had in singapore. ben benieuwd naar je komende reisverslagen. veel plezier. veel liefs van ons jolanda, rob, dennis en sanne

pap

Hee claudia laat me wat weten hoe je excursie was naar de blue mountains en boottocht.Fijn dat je in een super hostel bent.Geniet er van en veel plezier. kus van ons alle.

Ans

Hoi hoi

Meid geweldig dat je dit doet.
Weet hoe het voelt voor je ouders.
Sven was er ook.
Geniet en maak inderdaaad veel foto's.
Let goed op je zelf en de rest is alleen maar genieten van alles wat je mee maakt.
Voel weer helemaal terug naar 2008 toen Sven er was.

Ik blijf je volgen.

Heel veel liefs Ans

Mam

Hoi lieve schat van mij zo ver weg en toch dicht in mijn hart. Je hebt het natuurlijk erg druk met alles te regelen. Het weer in Sydney is wat aan de frisse kant,
dus gauw een ticket boeken en op naar Darwin waar t lekker warm is. We horen nog verder van je en heb maar een leuke tijd. Veel liefs van iedereen en hele dikke kussen van je mam. xxxxxxxxx