Ready To Rambo @ Oz !

Gerlton, Einde westkust, big cities in zicht!

Kerry and Art

Enjoying all your travels. Keep safe xx

Marlène

Hoi Claudia

Je maakt heel wat mee, ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt. Ik heb net de kranten gedaan en las ik dat je voor een maand naar Azië gaat te gek zou best met je willen ruilen, je foto's zijn ook erg mooi. Ik wist niet dat australië zo mooi was. Nu op naar het volgende avontuur en geniet er van maar ben wel voorzichtig.
Ook de groeten van Oma, we missen je en zijn straks weer blij als je terug bent.

xxxxxxxxxxx Marlène

oma mulder

lieve claudia,hier weer een berichtje van oma hele mooien filmpjes, en verhalen ,je ziet wel heel wat moois daar he,gaat alles goed met je,laat weer eens wat van je horen,hier is het op het ogenblik mooi weer ,even van genieten pas wel goed op as je naar
azie gaat,maar dat zal je wel doen,oma is altijd ongerust ,dat weet je wel ,clau nog heel veel liefs van oma ,doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiixxxxxxxxxxxxxxxxxx

nellie

hey nicht hoe is ut met je is ut nog uit te houwe daar hier is alles goed hier ligt de sneeuw heb jij geen last van he haha nou ik hoop gauw wat van je te horen he en pas goed op je zelf maar dat zal wel lukken he als ik dat zo allemaal bekijk gr uit het koude xxx