Broome
Hallo!
Ik lig weer een beetje achter met schrijven maar zou even een korte samenvatting geven van wat ik in Broome heb meegemaakt.
De eerste dag zijn we met een gehuurde auto broome gaan verkennen. ( Alici , S-J and me).
Alicia had namelijk in haar eentje de hele westkust afgereden en sliep gewoon in een tentje langs de weg. Respect! Met al die wilde beesten die 's nachts tot leven komen. Maar goed ze had de auto nog voor een paar dagen en daarmee zijn we dus 1 dag met zn 3en rond gaan touren. We zijn naar een plaatsje geweest waar je dinosauris sporen kon vinden , daarna hebben we een wandeling gemaakt en zijn we over rotsen heen geklommen. We keken uit over een mega wit strand en een super blauwe zee, ik keek echt mijn ogen uit. Alles is zo mooi hier in Australie ik geniet er echt van.
's Avonds zijn we met z'n allen naar het strand gegaan met een biertje en een grote zak met chips, daar hebben we van een hele mooie zonsondergang genoten.
Toen mijn Italiaanse mate Alicia de volgende dag vertrok , heb ik later een hele goede band gekregen met S-J.. we hebben echt bijna alles samen gedaan.. we hebben zelfs gebreakdanced in onze kamer haha.. en een maaltijd klaargemaakt dat bstond uit : Kangaroo, salade, aardappel puree en wat brood , damn dat was lekker!
Verder zijn we nog uit gweest met 2 andere meisjes , zij kwamen van Melbourne ( Australie) .
In die club was een wet t-shirt wedstrijd , Hoerenzooi!!!!!!!!!1 haha maar wel grappig om te zien.
Van te voren hadden we kennis gemaakt met een aboriginal Jannes, die heeft ons leren shaken met onze kont , haha die Jannes , zij kon er wat van. Zij stond dus ook later op de avond mee te doen met de wedstrijd, prijs was 500 dollar.
Tot onze grote verbazing kwam ze ook nog in de finale terecht, zij was echt het beste maar zo als gewoonlijk lieten ze het ander meisje winnen.. Pure discriminatie weer ! verder was het een hele leuke avond en heb nog even genoten van het breakdance gedoe van S-J.. haha Go S-J!!!
Trouwens heb ook nog een dude leren kennen uit nieuw - zeeland, hij leek een beetje op Mark phillepoussis, O god!!! Wauwwwwww !
Heb verder nog een kamelen tour gedaan bij sunset , en een trike flight .. Dat was echt wwanzinig cool! Dat is een klein vliegtuigje dat lijkt op een motor maar vliegt dan in de lucht, en dan met open cockpit. Ik kreeg een helm op mijn hoofd met een headset zodat ik kon praten met de bestuurder, Zoooo COOL! Het vloog echt zo laag dat je alles kon zien , heb zelfs 2 walvissen gezien in de zee.. Amazing!!! Heb 26 foto's laten maken. Er hing een camera aan boord en dan kon je een fotorolletje kopen voor 20 dollar. Dus heb dat maar gelijk gedaan!

Zo heb nu even snel alles afgeraffeld, met een hoop spellingsfouten en een paar rare zinnen maar goed jullie weten wat ik bedoel:P Luitjes tot de volgende keer maar weer !!
Ojaa en bedankt nogmaals voor alles steun en de berichten!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hoi clau gaat nog goed lees ik en aan de telefoon is de stemming ook goed . Vooral doorgaan.Let wel een beetje op de centen anders moet je daar te vroeg gaan werken. Met die vlucht in dat open vliegtuigje over de zee en het landschap heen ga je dan niet op zn kop vliegen.Denk aan de gordels. Veel plezier. xx
hallo claudia,hier een bericht van oma,je heb het erg naar je zin,lees ik,geniet er maar van,ik heb adje een e-maill gestuurd voor jou pasje,heb je hem al gebeld,wel even doen he,nu claudia nog heel veel plezier,en je weet oma denk heel veel aan je,een hele dikke zoenxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxdaaggggggggg schat.
Hoiiiiii Clau!
je foto's zijn echt topppp ik word jaloers!
ik ga Australië op mijn do lijstje schrijven!
Zijn er leuke boyssssssss? (dan komt het met HOOFDLETTERS op mij do-lijstje)
Have funnn, geniet ervan!
Dikke kus
Hee clau de reis van Port Hedland naar Exmounth met de bus was toch nog erg lang (700km). En dan in de nacht aankomen dat je nog helemaal naar je Hostel moet lopen dat is geen pretje. Daarbij hebben wij je nog twee dagen proberen te bereiken maar geen antwoord. Hebben nog naar t Hostel gebeld en zij hebben overal briefjes opgehangen dat je kontakt moest opnemen met het thuisfront. Kregen niets te horen van je, dag erop weer alles vol briefjes gehangen toen werden we eindelijk 3 uur s-nachts gebeld. Uiteindelkijk was er een vaste telefoon die het deed. Wat een gebied daar in het westen het lijkt daar wel de middle off noware waar geen gsm ontvangst is. Zorg maar gauw dat je in t zuiden komt.
Nou Clau geniet vanavond maar van het indische eten
bij de chinees en verder een hele goede lange reis.
Veel plezier. Veel liefs Mam, Pap Jessica. Kus Kus xxxxxx.
hallo me lieve schat,was dol blij dat ik van je moeder wat hoorde,dat alles goed met je was,je zit zover weg en haal je van alles in je hoofd maar gelukkig had jolanda ons gerust gesteld die had het op internet gelezen dat je daar geen verbinding had,maar gelukkig alles goed ,en je heb het heel erg naar je zin,en wat een mooien foto,s heel mooi,oma denk heel veel aan je,en hou heel veel van je,nu lieve schat heel veel plezier en een dikke kus van oma xxxxxxxxxxxxxxxxxdoeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
gelukkig ben je weer boven water. Je mist hier niks, alleen maar regen, regen en regen. We worden er niet goed van. Alles valt hier in het water. Kun je beter in Australie zitten, lekker warm. Wij lopen al in onze dikke truien en winterjassen. veel plezier nog doedeloe
Je bent nu al een tijdje weg ,wij vinden dat je al heel wat gezien hebt,het is nu voorjaar en word het vlug warm daar,Claudia kun je daar makkelijk werk vinden?hoe ver ben je nu van Melborn af?ben benieuwd of je aangenomen wordt bij het tennissen zou wel leuk zijn,zo te horen is het wel duurder geworden daar,heb je ook al slecht weer gehad ?Hier is het echt kwakkel,ik ben benieuwd hoe je het bij de familie gaat vinden,ik denk dat daar we makkelijk werk te vinden is.Claudia geniet met volle teugen .Heel veel groeten en liefs van ons Topie en Martin Cosijn