Alice springs
Van Darwin naar Alice springs
Reistijd : 24 uur met de trein
Heb in de treinreis veel mooie dingen gezien een zeer aparte ervaring.
Moet je meegemaakt hebben.
Ik heb zelfs kangaroos onderweg voorbij zien huppen, echt lache! Ik had daar weer een meisje van Korea leren kennen, je maakt hier zo ontzettend snel vrienden het is echt het land van de backpackers. Op smmige plaatsen zie je ook alleen maar backpackers, geen australier te bekennen.
Maar goed in Alice springs heb ik een Aboriginal leren kennen , haar naam was Maggie.
Ik zat daar alleen op een bankje en ze kwam zich voorstellen ik dacht wtf wat krijgen we nou want ze hadden me al gewaarschuwt dat ik moest oppassen voor die creepy aboriginals. De aboriginals die meestal in de stad leven , zitten vaak in de drugs en drinken echt mega en mega veel. Dus vallen ook vaak mensen lastig vooral s'avonds.
Maar goed maggie was een goed mens. Ze vroeg me of ik even bij haar tekeningen op het gras wou gaan zitten zodat zij even water kon gaan halen en haar tekeningen niet gestolen konden worden. Aboriginals maken echt de meest waanzinnge tekenningen , zo mooi is dat..
Verder ben ik nog naar Uluru geweest een dagtour was dat. Ik had graag de kampeertour willen doen van 3 dagen maar die was helaas al volgeboekt dus had ik daar maar voor gekozen. Het was lang rijden , zeker 7 uur heen een 7 uur terug.

Dus de tour begon al om 6 uur tot 12 uur s avonds..
Aan het eind kregen we een barbeque bij zonsondergang bij de uluru rotsen.
( Foto's tour uluru komen binnenkort op mijn site te staan )